Jornades Gastronòmiques del Llagostí


  • maig 21, 2019
  • Alcanar
Expand Photo

CONSULTA’N ELS MENÚS

Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases. del 24 de maig al 21 DE JUNY

D’entre els tresors amb que ens obsequia la nostra mar Mediterrània, el llagostí s’erigeix com a protagonista principal durant aquesta època de l’any. 

El llagostí que es pesca a les nostres aigües té una fisiologia característica. Amb una cuirassa exterior brillant i amb taques blanques viu en aigües molt poc profundes, com la badia dels Alfacs, on l’aportació de nutrients del riu Ebre n’explica l’elevada concentració i la seva qualitat.

Valorat i reconegut arreu, arriba a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les propostes més creatives, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic.

Enguany celebrem la setena edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí i hi participen 14 restaurants. Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d’Alcanar-Platja i La Costa, d’Alcanar.