Cap de Setmana del Turisme


  • juliol 29, 2019
  • Alcanar
Expand Photo

Del 3 al 4 d’agost celebrem el Cap de Setmana del Turisme a les Cases d’Alcanar. Es duran a terme diverses activitats, algunes gratuïtes, per a totes les edats, no et quedis sense la teva!

DISSABTE navegarem amb els tradicionals passejos pel litoral casenc en barca-golondrina turística, el Club Nàutic ens oferirà l’oportunitat de provar diverses embarcacions i participar en activitats nàutiques. Ens aproparem al patrimoni i el paisatge  a través de visites guiades pel nucli antic d’Alcanar i pel litoral de les Cases d’Alcanar. Gaudirem de la segona Master Ciclo Indoor i de la Festa Summer Magic a càrrec dels Dj’s Toño i Michel Senior, ambdós al recinte portuari.

DIUMENGE al matí podrem refrescar-nos amb la Festa aquàtica amb inflables i iniciar-nos al caiac amb “les teves primeres remades” a la platja Les Cases – Marjal, per la tarda, gaudirem de l’espectacle infantil “Tri-circus”. Es repeteixen les visites guiades pel nucli antic d’Alcanar i pel litoral de les Cases d’Alcanar. Per la nit Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ens oferiran el millor folklore ebrenc acompanyats de l’Agrupació Musical Canareva. Acabarem la nit observant les estrelles amb un planetari mòbil i un telescopi.