Espectacles familiars a la platja Bandera Blava Les Cases-Marjal


  • juliol 1, 2022
  • Alcanar
Expand Photo

Un any més arriben els espectacles més esperats pels xiquets i xiquetes del municipi. Durant els mesos de juliol i agost, l’Ajuntament d’Alcanar, amb la col·laboració de l’entitat AMEIBA, ha endegat el cicle Al Marjal, que inclou tot un seguit d’espectacles a la platja Bandera Blava Les Cases- Marjal perquè els més menuts de casa i les seues famílies puguen gaudir a la mar d’una manera diferent.

El paratge casenc de Bandera Blava es convertirà, durant cinc diumenges, en l’escenari perfecte perquè pallasses, narradores d’històries, músics i mags transmeten il·lusió i diversió als xiquets i xiquetes. En tots els casos, a les 20 h.

S’obriran les activitats el diumenge, 10 de juliol, amb les Titelles Cia Deliri. “La rateta Martina i el ratolí Serafí és una adaptació al conte “La rateta que llegia a l’escaleta”. Es tracta d’un espectacle d’actors dirigit al públic familiar. El següent diumenge serà el 24 de juliol, quan la música s’obrirà pas amb “Lalli Begood Concert: El Jardí Secret”. Serà un concert familiar amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, la gestió d’emocions, l’estar aquí i ara, la ugandesa de l’amor o l’excés de materialisme. Els dos espectacles es podran veure a la Platja Bandera Blava.

El 7 d’agost seguirà l’espectacle amb “El pájaro Jocs”. Seràn jocs en gran format per gaudir en família. Aquest cop, tindrà lloc al parc infantil, a la Plaça del Barranc.

Durant quart diumenge d’espectacles hi haurà l’espectacle “Hopa-li” a càrrec de Cia tot cirC. “Hopa-li” és un espectacle de circ i clown. Un divertit cuiner farà equilibris i malabars amb diferents utensilis de cuina. Finalment, l’espectacle “El peix Irisat” tindrà lloc el diumenge, 28 d’agost. Teatre i titelles hi seran presents per a descobrir el fons del mar i el valor de l’amistat, un espectacle basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister. Aquestes dos últimes setmanes els espectacles també tindran lloc a la platja Bandera Blava.

T’apuntes?