jornades llagostí les cases

Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases d’Alcanar


Expand Photo

 


Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases. Del 26 de maig al 26 de juny a 15 restaurants.

D’entre els tresors amb que ens obsequia la nostra mar Mediterrània, el llagostí s’erigeix com a protagonista principal durant aquesta època de l’any. 

El llagostí que es pesca a les nostres aigües té una fisiologia característica. Amb una cuirassa exterior brillant i amb taques blanques viu en aigües molt poc profundes, com la badia dels Alfacs, on l’aportació de nutrients del riu Ebre n’explica l’elevada concentració i la seva qualitat.

Valorat i reconegut arreu, arriba a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de tota la vida i alhora innovadora que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les propostes més creativesm, enginy dels membres del Col·lectiu Gastronòmic.

Enguany celebrem la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, entre el 26 de maig i el 26 de juny. Hi participaran fins a 15 restaurants d’Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja.

Entre els menús que han preparat els nostres restauradors hi trobareu: saltejat de llagostins i shiitake, canelons de llagostins, arrossos amb llagostins, broquetes de llagostins, crema de llagostins, arrebossats amb mel i coco…

jornades gastronòmiques lagosti les cases

Comments