Casa O’Connor


Expand Photo

LOGO MOLETA.jpgalcanar turisme-09

La Casa O’Connor és un edifici senyorial d’estil modernista, que acull el Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers.

S’hi mostra el desenvolupament de les comunitats de la zona a l’Edat del Ferro a partir dels materials arqueològics originals pertanyents als jaciments de Sant Jaume – Mas d’en Serrà i la Moleta del Remei. Hi trobareu una exposició permanent de 160 peces originals provinents dels jaciments, entre les quals en destaca una vaixella de cerimònies indígena única a Catalunya.

OCONOR1

L’edifici inclou també l’Espai Galià, mostra el llegat que el reconegut pintor Narcís Galià va donar al municipi. Una col·lecció formada per dibuixos, escultures i, especialment, per pintures en les quals sorprèn l’extraordinari domini del color.

La Casa O’Connor era la vivenda d’una de les famílies de grans propietaris d’Alcanar al segle XIX. és per això que conserva en el seu interior pintures modernistes que ens expliquen com vivien les famílies benestants de l’època,

Amb tot l’edifici per si sol i la seva decoració mural són una mostra excel·lent del modernisme, que juntament amb l’exposició i un audiovisual també permeten al visitant endinsar-se en la història més recent d’Alcanar.

P0002467

VISITES AL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DE LA CULTURA DELS IBERS – CASA O’CONNOR

TOT L’ANY: DIVENDRES, DE 17 A 20H
DISSABTE I DIUMENGE, DE 11 A 14H + DE 17 A 20H
MES DE GENER (DE L’1 AL 31): TANCAT.

 

Comments

Comments are closed.