Al Marjal, espectacles infantils


  • juliol 5, 2019
  • Alcanar
Expand Photo

A L’ESTIU ANAR AL MARJAL ÉS MOLT MÉS QUE ANAR A LA PLATJA! 

Durant els mesos de juliol i agost hem programat tot un seguit d’espectacles infantils a la platja del Marjal, perquè els més menuts gaudeixin encara més a la platja. 

A partir de les 20.00 h els dies 21, 28 de juliol i 4 i 18 d’agost.

Diumenge, 21 de juliol, a les 20 h:“Cançons i contes del món” de RAH-MON ROMA.
Contant cançons i cantant contes, aquest espectacle et farà reviure la cultura popular de tradició oral dels pobles de la nostra Terra, i en especial, les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà.

Diumenge, 28 de juliol, a les 20 h: “Espai de joc lliure i creatiu” a càrrec de Tata Inti.
Espai de joc lliure i creatiu per a infants entre 0-6 anys. Espai obert davant la mar amb material de joc no estructurat i d’origen natural i sostenible amb el medi ambient. Els infants podran fer construccions, racó de joc simbòlic, transports, casa de nines gegant i racó per a nadons de 0-12 mesos amb material tou, circuit de psicomotricitat i joc heurístic.

Diumenge, 4 d’agost a les 20h: “Tri-circus” a càrrec de la companyia Cirquet Confetti.
Un tricicle amb elements de circ, música swing i una pallassa al volant! Malabars, manipulació d’objectes, màgia i comicitat. Circ itinerant de petit format per a totes les edats i somriures.

Diumenge, 18 d’agost a les 20h: “Les vacances de Madame Roulette” a càrrec de LA BLEDA.
La pallassa Bleda marxa de vacances amb una magnífica caravana. El bon humor es respirarà en aquesta aventura d’un dia de càmping.