llagosti alcanar jornades

Jornades Gastronòmiques del Llagostí de les Cases d’Alcanar


  • maig 27, 2021
  • Alcanar
Expand Photo

CONSULTA ELS MENÚS

Enguany es tornen a reprendre les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, impulsades pel Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases, que se celebren del 28 de maig al 22 de juny. En aquesta edició i després de la parada obligada de l’any passat, catorze restaurants de les Cases d’Alcanar s’uneixen amb molta il·lusió per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista indiscutible. 

Valorat i reconegut arreu, el llagostí se servirà a les taules dels nostres restaurants amb una cuina de proximitat i casolana, i alhora innovadora, que va des del ranxo de barca o els arrossos més tradicionals fins a les receptes més innovadores, enginy dels membres del Col•lectiu Gastronòmic.

El preu del menú oscil·la entre els 30 i 66 euros i els plats inclouen entrants com ara crema de llagostins amb crumble de sardina, croquetes meloses de llagostí o llagostins de cítrics confinats  amb base de Parmentier; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista, bé siga amb arròs o suquet. Els menús de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta edició són: El Racó del Port,  Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet, els Jardins del Tancat, Casa Esquerra, Citrus i Magda Espai Gastronòmic.